Πότε να ξεκινήσει το παιδί;

Είναι μια καλή ερώτηση και εμείς σας απαντάμε με ειλικρίνεια το οποίο διέπεται στις βασικές αρχές μας να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευσης γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.  

Αν διαβάσετε για την Μέθοδο μας θα δείτε ότι προσφέρουμε δωρεάν τα μαθήματα Pre junior για ηλικίες 5-7 ετών. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι καθαρά θέμα αρχής λειτουργίας μας και όχι για λόγους μαρκετινγ που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Καταρχάς δεν δεχόμαστε πιο μικρές ηλικίες για δεν έχουμε τις προδιαγραφές να είμαστε παιδικός σταθμός, άλλα δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την αυστηρά δομημένη εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε ηλικίες τόσο μικρές γιατί με απλά λόγια δεν θα μπορούν τα παιδιά να μάθουν ξένη γλώσσα πριν μάθουν τις βασικές αρχές τις μητρικής τους γλώσσα. Ο βασικός μας στόχος που έχουμε αναφέρει στην αρχική σελίδα μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε λιγότερο χρόνο άρα σαν την οικονομικότερη λύση.

Έτσι, όταν μας ρωτάνε "πότε να ξεκινήσει το παιδί μου Αγγλικά;" τους απαντάμε με ειλικρίνεια ότι μπορούν να ξεκινήσουν και από Β' τάξη δημοτικού αλλά αυτό πάντα εξαρτάται από το κάθε παιδί ξεχωριστά. Αυτό το λέμε κυρίους γιατί η εμπειρία μας έχει δείξει ότι μπορούμε και από την Β' τάξη το νωρίτερο να ξεκινήσουμε την διδασκαλία της ξένης γλώσσας διδάσκοντας με όλες τις δεξιότητες, όπως είναι η γραφή, ανάγνωση, ακουστική και προφορική δεξιότητα που απαιτούνται να μαθαίνει κανείς μια ξένη γλώσσα. Σε αυτό βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις, πολλές φορές έχουμε ξεκινήσει και νωρίτερα ή και από την Γ’ Τάξη, αλλά πάντα με συνεννόηση με τους γονείς και αυστηρή επίβλεψη από εμάς για να μην ξεκινήσει χαρούμενο το παιδί και έπειτα να πειστεί και να μην θέλει να έρχεται στο εκπαιδευτήριο μας. Βασικός μας μέλημα στο εκπαιδευτήριο μας είναι να αγαπήσει την ξένη γλώσσα που παρακολουθεί και να θέλει να έρχεται στο εκπαιδευτήριο από μόνο του!